אדם אטיאס-פמיניזציה של ההון – כשהכסף מחליף מגדר
אנחנו נמצאים בעיצומה של אחת המהפכות הכלכליות המשמעותיות ביותר של המאה ה־21. בעשורים הקרובים צפוי לעבור הון בהיקף של עשרות טריליוני דולרים בין דורות, וחלק משמעותי ממנו יעבור לניהולן של נשים. זהו אינו רק שינוי פיננסי – אלא שינוי חברתי, תרבותי וערכי, שעשוי להשפיע על האופן שבו מתקבלות החלטות כלכליות.


זמן ומיקום
12 באוג׳ 2026, 19:30
סילו תרבות, Kfar Sava, Hod Hasharon, ישראל
אודות
אנחנו נמצאים בעיצומה של אחת המהפכות הכלכליות המשמעותיות ביותר של המאה ה־21.
בעשורים הקרובים צפוי לעבור הון בהיקף של עשרות טריליוני דולרים בין דורות, וחלק משמעותי ממנו יעבור לניהולן של נשים. זהו אינו רק שינוי פיננסי – אלא שינוי חברתי, תרבותי וערכי, שעשוי להשפיע על האופן שבו מתקבלות החלטות כלכליות, על סדרי העדיפויות של השקעות ועל העולם שנבנה עבור הדורות הבאים.
אך עם ההזדמנות מגיעה גם אחריות.
נשים רבות מוצאות את עצמן מנהלות הון משמעותי, לעיתים ללא רקע פיננסי מספק וללא הכשרה בהבנת שוקי ההון. במקביל, הן פוגשות מערכת פיננסית מורכבת, המשווקת אינספור מוצרים ושירותים, שלא תמיד פועלים מתוך התאמה מלאה לאינטרסים של הלקוחה.
ההרצאה אינה מבקשת לומר לנשים כיצד להשקיע, אלא להעניק להן הבנה רחבה של השינוי ההיסטורי המתרחש, הכלים לשאול את השאלות הנכונות והביטחון לקחת חלק פעיל בקבלת החלטות כלכליות.
במהלך ההרצאה נבחן:
